Insula Dei haalt vier (gastvrije) sterren! - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook

Home > Nieuws > Insula Dei haalt vier (gastvrije) sterren!

Insula Dei haalt vier (gastvrije) sterren!

Insula Dei, onderdeel van woonzorgorganisatie Insula Dei Huize Kohlmann heeft op donderdag 16 november tijdens de dag van de gastvrijheid vier sterren gehaald in de nationale competitie Gastvrijheidszorg met Sterren.
Gastvrijheidszorg met Sterren is een objectief waarderingssysteem om de gastvrijheidszorg in zorginstellingen te meten. De jury heeft in het totaal 120 zorglocaties beoordeeld. De informatie is verkregen door de antwoorden van cliëntenraden, cliënten, familieleden, medewerkers, vrijwilligers, het management en de auditeurs. De auditeurs hebben alle locaties minimaal tweemaal bezocht, waarvan éénmaal onaangekondigd.
In het totaal hebben in de categorie Verpleging & Verzorging 1.202 cliënten en hun naasten en 1.631 medewerkers en vrijwilligers hun vragenlijsten ingeleverd. De jury heeft iedere zorglocatie beoordeeld op ambiance, bejegening, eten & drinken, faciliteiten, klantvriendelijkheid en beleid.
De jury complimenteerde Insula Dei met de sfeer in huis. Deze ervaarden zij als vriendelijk, huiselijk en aangenaam. Het activiteitenaanbod is veelzijdig en ruim. Voor elk wat wils. Het assortiment in de winkel is uitgebreid en het restaurant sfeervol. Vooral het kleine likeurtje bij de koffie geserveerd volgens oud recept wordt gewaardeerd.
John Evers, hoofd restauratieve voorzieningen, DE GASTVRIJE GASTHEER van Insula Dei, was met name verheugd over het compliment: de vriendelijke en betrokken medewerkers en vrijwilligers dragen hun passie voor hun werk ten volle uit. John: “Uiteindelijk maken mensen het verschil, de belangrijkste voorwaarde voor een gastvrije omgeving. Ik ben blij met deze waardering en daarom trots op deze vier sterren erkenning. Een compliment aan alle medewerkers en vrijwilligers die binnen Insula Dei werkzaam zijn!”

gastvrijheid 4 sterren

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren