Dagopvang - Insula Dei Huize Kohlmann
026 369 79 89
  • A
  • A
  • Lettervergroter

Home > Zorg > Dagopvang

Dagopvang

dame-met-oranje-hemd

Bij geheugenproblemen en beginnende dementie kunt u op den duur behoefte hebben aan een dagvullend programma met een duidelijke structuur. Ook voor uw eventuele mantelzorger kan dit een prettige en belangrijke ondersteuning zijn. Die heeft dan even tijd voor zichzelf.
Bij Insula Dei Huize Kolmann kunt u elke dag van 10.30 uur tot 19.00 uur terecht voor dagopvang. U kunt er gezamenlijk ontbijten, lunchen en dineren. We begeleiden u bij activiteiten en proberen uw eigen mogelijkheden te benutten en te versterken. Ook als u niet in ons woonzorgcentrum woont, maar op het landgoed of in de wijk, kunt u deelnemen aan dagopvang.


Indicatie dagopvang

Aan dagopvang kunt u met of zonder indicatie deelnemen. Een indicatie voor dagopvang gaat via de gemeente (Wmo), en u betaalt een eigen bijdrage. Onze woonzorgconsulenten kunnen u hier alles over vertellen en u helpen bij een eventuele aanvraag. Hebt u geen indicatie, dan kunt u toch meedoen: via een zorg- en begeleidingsarrangement, waarvoor u zelf betaalt.Begeleidingsarrangementen

Insula Dei Huize Kohlmann biedt verschillende begeleidingsarrangementen voor u en uw mantelzorger: individuele begeleiding bij geheugenproblemen, groepsbegeleiding per dag, dagdeel of uur. Zie de pagina Begeleidingsarrangementen.

oudere vrouw en verzorgende doen een spel

 

Menu