Leefstijlarrangementen - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook

Home > Diensten > Leefstijlarrangementen

Leefstijlarrangementen

Leefplezier is u goed voelen, is het belangrijk om actief te zijn en te blijven, te ontmoeten en mee te doen. Medewerkers en vrijwilligers zetten zich in om ontmoeting en activiteiten te organiseren. Met een aanbod dat precies bij u past.
We hebben de activiteiten voor cultuur en ontspanning ondergebracht in verschillende arrangementen en abonnementen: de leefstijlarrangementen. Natuurlijk kunnen we een bepaald arrangement aanpassen aan uw eigen behoeften. Zie ook de pagina Activiteiten en cultuur.

 

Gezellig marktenLeefstijlarrangementen

De leefstijlarrangementen bevatten een aanbod in de sfeer van ontspanning, cultuur en samen iets ondernemen. Wilt u een dagje of een avond uit naar het museum of theater? Of een ochtend naar de markt? Daarvoor bestaan eenmalige arrangementen, waarvoor u per keer betaalt (het Lekker uit en thuis arrangement en Gezellig markten.) Wilt u regelmatig ergens aan meedoen of op pad? Dan kunt u daarvoor een abonnement aanschaffen. Zo weet u zeker dat u vaak iets gezelligs te doen hebt, met mensen die zich voor hetzelfde interesseren.

  • Lekker uit en thuis arrangement: na een kop koffie in de brasserie/het restaurant gaat u met de bus naar een museum of de schouwburg, waarna u samen met de andere deelnemers thuis napraat tijdens de maaltijd of bij een drankje.
  • Gezellig markten arrangement: met de bus naar de markt in de stad (vanaf Insula Dei) en weer terug. Na het markten koffie bij Huize Kohlmann.
  • Basisabonnement: één grote activiteit per maand plus lidmaatschap van een van onze verenigingen (met wekelijkse bijeenkomst).
  • Plusabonnement: één grote activiteit per maand plus lidmaatschap van twee van onze verenigingen (met een wekelijkse bijeenkomst).
  • Luxe abonnement: één grote activiteit per maand plus lidmaatschap van drie van onze verenigingen (met een wekelijkse bijeenkomst).

Ook onze begeleidingsarrangementen bieden activiteiten en ontspanning:dame-met-oranje-hemd

  • Dagarrangement groepsbegeleiding: een zinvolle daginvulling met sociale contacten, bezigheid en ‘hersengymnastiek’, ook om uw echtgen(o)ot(e) of mantelzorger eventjes te ‘ontlasten’. Per dagdeel.
  • Flexibel arrangement groepsbegeleiding: hetzelfde programma als het dagarrangement, maar dan per uur of enkele uren.

Download hier de brochures voor alle arrangementen:

Kijk op de prijslijst leefstijlarrangementen voor kosten van arrangementen en abonnementen.

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren