26 oktober TV uitzending Van Gelders Grijs bij Insula Dei - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook

Home > Nieuws > 26 oktober TV uitzending Van Gelders Grijs bij Insula Dei

26 oktober TV uitzending Van Gelders Grijs bij Insula Dei

PERSBERICHT / OMROEP GELDERLAND / 21 OKTOBER 2019

Van Gelders Grijs vanaf 26 oktober terug op TV Gelderland bij Insula Dei

ARNHEM – Jochem van Gelder keert in oktober terug op TV Gelderland met een nieuw seizoen van Van Gelders Grijs. Jochem gaat in gesprek met ouderen over hoe het is om ouder te worden. Want wat doe je als je gedachten jong blijven, maar je haren grijs worden?

Jochem gaat elke week op bezoek bij Gelderse ouderen en vraagt ze de oren van hun hoofd. Wat houdt hen bezig? Wat willen ze nog bereiken? Hoe belangrijk is hun uiterlijk? En hoe kijken ze aan tegen geloof, dood en liefde? Dit doet hij elke week vanaf een andere locatie: zo is Jochem dit seizoen onder andere te vinden in Arnhem, Lochem, Elburg en Doetinchem.Grootouder-kleinkind-quiz

Naast de openhartige gesprekken die Jochem voert, wordt er elke week een grootouder-kleinkind-quiz gespeeld. Grootouder en kleinkind vormen samen een team en krijgen verschillende (persoonlijke) vragen voorgelegd. Dat levert zeer verrassende reacties op!

Kleurrijk Grijs
Een ander vast onderdeel van Van Gelders Grijs is een portret van markante Gelderlanders op leeftijd. Jochem gaat bij hen op bezoek om te ervaren waar ze mee bezig zijn. Kortom, grijs in alle kleuren!

Daarnaast is de muziek van Wim de Bruin (68) een vaste prik in de uitzendingen. Als dj verzorgt hij namelijk de muzikale omlijsting van het programma.

Van Gelders Grijs is vanaf 26 oktober iedere zaterdag om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Online (terug)kijken is mogelijk via Uitzending Gemist.

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren