Restaurants - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook
headerfoto met senior

Home > Diensten > Restaurants

Restaurants

maaltijdvoorziening
Dagelijks een gezonde en lekkere maaltijd. Voor veel mensen is dat heel belangrijk. Daarom koken onze koks onder meer met verse biologische en streekproducten en besteden zij veel zorg aan het samenstellen van een aantrekkelijk en gevarieerd menu. Er is voortdurend aandacht voor voedselverspilling.

Keuken en restaurants

De keuken van Insula Dei kookt elke dag voor alle bewoners van Insula Dei en Huize Kohlmann, voor een groot aantal wijkbewoners en voor wie nog meer van onze maaltijdservice gebruik wil maken.

Gastvrij en gezellig!
In de sfeervolle brasserie van Insula Dei kunt u genieten van de maaltijd waar u de gangen krijgt uitgeserveerd door onze medewerkers. Dat kan zowel in lunchtijd als aan het eind van de dag, net wat u prettig vindt of gewend bent. Behalve een hoofdgerecht kunt u verse soep en/of een toetje bestellen. Er is altijd keuze uit verschillende menu’s. Uiteraard houden we rekening met uw eigen voedingsgewoonten, met vegetarische en dieetmaaltijden of gerechten zonder varkensvlees. In de restaurants kunt u ook gasten uitnodigen om mee te eten als de capaciteit dat toelaat. Wijkbewoners zijn eveneens welkom voor een kop koffie, thee of een warme maaltijd. (Voor dat laatste graag reserveren via 026-369 79 89). Bij Huize Kohlmann eten de bewoners naar keuze op de appartementen of in de huiskamer. 

Thuis eten
Als u in uw appartement eet, krijgt u de maaltijd van uw keuze op het afgesproken tijdstip (rond lunchtijd of aan het eind van de middag). U kunt de maaltijd warm laten uitserveren of als u dat wenst gekoeld ontvangen en later zelf verwarmen in de magnetron. Handig als u uitgaat en nog niet precies weet wanneer u terugkomt.

Thema-avonden
Regelmatig verzorgen we in de brasserie gezellige thema-avonden of een themabuffet, passend bij het seizoen. Bijvoorbeeld een aspergemenu, een stamppotten- of een wildbuffet. ’s Zomers organiseren we een buitenmaaltijd of barbecue en ’s winters oogst ons kerstdiner veel lof.

De Stadskeuken bij Huize Kohlmann

In De Stadskeuken worden maaltijden bereid en sociale initiatieven geïnitieerd met en voor de stad en voor de wijk. De Stadskeuken bevindt zich op de begane grond van Huize Kohlmann. Het is het buurthuis van Arnhem, waar je kunt koken, eten, werken en eigen activiteiten organiseert. Een plaats voor ontmoeting die bijdraagt aan een sociaal en duurzaam Arnhem.  

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren