Missie en visie - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook

Home > Over ons > Missie en visie

Missie en visie

Missie

Insula Dei Huize Kohlmann biedt verschillende soorten woonvoorzieningen, hoogwaardige en veilige zorg en een breed palet van (luxe) dienstverlening aan ouderen. Dit doen we in en vanuit onze locaties in Arnhem-Noord (Landgoed Rennen Enk) en de binnenstad. Wij zijn er ook voor ouderen die zelfstandig wonen in de omgeving van onze zorgcentra. Wij sluiten aan bij de eigen levenswijze, wensen, behoeften en gewoontes van ouderen. Ieder mens is immers uniek. Onze cliënten hechten aan een ‘bewuste levensstijl’, die past bij onze kernwaarden, waarin omzien naar de ander en aandacht centraal staan. Daarom bevorderen wij de ontmoeting tussen mensen, en bieden we alle ruimte voor zingeving, inspiratie en spiritualiteit.

Visie

gesprek, aandachtAandacht is waar het om draait in de zorg- en dienstverlening van Insula Dei Huize Kohlmann. Wij zien om naar de ander: cliënt, mantelzorger, medewerker en vrijwilliger. De vraag van de cliënt en de dialoog tussen alle betrokkenen vormen het vanzelfsprekend uitgangspunt van ons handelen en onze beleidskeuzen.

Met aandacht streven wij naar verantwoorde zorg- en dienstverlening van hoge kwaliteit.

Wij zijn ons ervan bewust dat wij onderdeel zijn van een keten van zorgaanbieders, maatschappelijke organisaties, de buurt en de gemeente. Onze aandacht gaat daarom ook uit naar intensieve en goede samenwerking met deze partners.

 

Kernwaarden

Gezamenlijk geformuleerde en breed gedragen kernwaarden geven richting aan ons handelen. Zie de pagina Kernwaarden voor een toelichting.

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren