Verpleegappartementen - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook
headerfoto met senior

Home > Wonen > Verpleegappartementen

Verpleegappartementen

Kunt u niet meer zelfstandig wonen en hebt u een indicatie voor intensieve zorg? Dan kunt u terecht in een van onze verpleegappartementen. In Insula Dei zijn 40 verpleegappartementen voor somatische verpleeghuiszorg en 42 voor psychogeriatrische zorg. De locatie Huize Kohlmann heeft 18 psychogeriatrische verpleegappartementen. Voor een verpleegappartement hebt u een indicatie nodig. Meer hierover leest u bij Verpleeghuiszorg.

Het appartement

De somatische verpleegappartementen zijn gebruiksklaar, dat wil zeggen gestoffeerd en gemeubileerd. Plaats voor nog wat eigen meubilair is er ook, evenals een aansluitmogelijkheid voor telefoon en televisie. Alle voorzieningen voor intensievere zorg zijn voorhanden, zoals een goed hoog/laagbed. Er is een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. De appartementen in Huize Kohlmann hebben een eigen kitchenette met koelkast. In Insula Dei is er een voor rolstoelgebruikers aangepast keukenmeubel beschikbaar, met koelkast, spoelbak en werkblad.

Psychogeriatrische afdelingen

In de noordvleugel van Insula Dei en op de vierde verdieping van Huize Kohlmann zijn de besloten verpleegafdelingen voor psychogeriatrische (pg) verpleeghuiszorg. Deze zorg is bestemd voor mensen met ernstige geheugen- en gedragsproblemen, die 24 uur per dag zorg nodig hebben. In een veilige, vriendelijke en vertrouwde omgeving ontvangen zij de zorg en begeleiding die nauw aansluit op hun behoeften. De zorg op de afdeling is kleinschalig georganiseerd waarbij in ruime, gezellige woonkamers een daginvulling op maat genoten kan worden. De pg-appartementen in Huize Kohlmann zijn gelijk aan de overige appartementen in het gebouw, dus met keukenblok en badkamer. In de psychogeriatrische afdeling op Insula Dei is er één badkamer per twee appartementen.


Uitgebreide informatie over het wonen in onze zorgcentra vindt u in de brochures:

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren