Disclaimer - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook
headerfoto met senior

Home > Disclaimer

Disclaimer

Insula Dei Huize Kohlmann besteedt veel zorg en aandacht aan de inhoud van deze website. Wij streven naar juiste, volledige en begrijpelijke informatie, maar kunnen dit niet garanderen. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Ook aanvaardt Insula Dei Huize Kohlmann geen aansprakelijkheid voor de inhoud en het gebruik van websites van derden, waarnaar wij verwijzen via externe links.

 

Auteursrecht

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht. De bezoeker mag auteursrechtelijk beschermde teksten en foto’s slechts voor eigen gebruik reproduceren. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik onder derden is niet toegestaan zonder toestemming van Insula Dei Huize Kohlmann.

 

Onjuistheden

Ziet u iets op deze website dat niet klopt? Of hebt u suggesties voor verbetering? Wij stellen het op prijs als u ons dat laat weten via het contactformulier. Bij voorbaat dank!

 

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren