Vrijwilligers - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook
headerfoto met senior

Home > Vrijwilligers

Vrijwilligers

> Vrijwilligers gezocht!

Insula Dei Huize Kohlmann is trots op het aandeel en de inzet van vrijwilligers. Zij completeren, verrijken en verbreden de professionele zorg. Onze vrijwilligers hebben duidelijke taken en werken bijvoorbeeld in de winkel, het restaurant, gaan een eindje met u wandelen of staan open voor een goed gesprek. Met een bezoekvrijwilliger kunt u een prettig en regelmatig persoonlijk contact onderhouden (Zie ook de pagina Bezoekservice)
Vrijwilligers spelen een grote rol bij de activiteitenbegeleiding en bij het scheppen van gezelligheid en een huiselijke sfeer. Zij nemen dan ook actief deel aan de leef- en werkgemeenschap. Uiteraard is hun werk altijd aanvullend en ondersteunend en nooit in plaats van het werk van zorgprofessionals.

Zelf vrijwilliger worden?

Vindt u het belangrijk dat het leven van onze cliënten verrijkt wordt met extra’s waar onze professionals niet aan toekomen? Wilt u daar zelf een deel van uw tijd aan besteden? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die vanuit sociale bewogenheid en interesse op een zinvolle en aangename wijze een bijdrage willen leveren aan het leven in onze woonzorgcentra. Wij zetten vrijwilligers bijvoorbeeld in bij: gezamenlijk koffie en thee drinken; hulp bij de maaltijd, individuele bezoekjes aan cliënten; uiterlijke verzorging; kleine huishoudelijke klusjes; de winkel; activiteitenbegeleiding; tuinonderhoud; redactiewerk; kunstprojecten; ondersteuning bij gebruik van computer, iPad en internet.
Als vrijwilliger krijgt u te maken met een begeleider bij wie u terecht kunt met vragen en opmerkingen. U wordt in contact gebracht met onze vrijwilligerscoördinator, die voor kennismaking, intake en contact met de begeleider zorgt en de kwaliteit van het vrijwilligerswerk waarborgt. Met elke vrijwilliger wordt een vrijwilligersovereenkomst afgesloten, waarin afspraken staan over onder andere aard en hoeveelheid van het werk.

Contact

Wilt u meer weten over de inzet van vrijwilligers, in contact komen met een vrijwilliger of zelf vrijwilliger worden? Bel of neem contact op via het contactformulier met onze vrijwilligerscoördinator Marga Roerdink. Zij is bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 8.30-17.00 uur. Tel. 026 369 79 89, contactformulier.

Vacatures voor vrijwilligers

Zie de aparte vacaturepagina.

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren