Diensten - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook
headerfoto met senior

Home > Diensten

Diensten

Insula Dei Huize Kohlmann levert een breed palet van diensten en voorzieningen die het leven vergemakkelijken en veraangenamen.

Leefplezier

maaltijdvoorziening

 

Alles wat u nodig hebt om het leven comfortabel, aangenaam en zinvol te maken vindt u bij Insula Dei Huize Kohlmann in huis, want een prettig woon- en leefklimaat voor alle cliënten staat bij ons voorop. Veel voorzieningen zijn in de gebouwen aanwezig.
Medewerkers en vrijwilligers zetten zich in om ontmoeting en contacten te stimuleren. 

 

 

 

Voorzieningen

diensten-prettig levenInsula Dei
In de stijlvolle brasserie (met buitenterras) wordt dagelijks ontbijt, lunch en diner geserveerd. U kunt hier natuurlijk ook koffie, thee of een ander drankje nuttigen met een lekkernij erbij. Er is wifi, dus gratis internet. Hebt u zelf geen tablet, dan kunt u een van onze leen-iPads gebruiken.
In huis zijn een winkel, kapper, bibliotheek, een biljart, een leestafel met open haard en een ‘dorpspleintje’. U kunt naar de pedicure en de schoonheidsspecialiste. Ook bewoners uit de wijk en van het landgoed kunnen van verschillende diensten gebruik maken.

De fysiotherapeut en tandarts verlenen hun diensten in het gebouw. Een tweetal huisartsen houdt er eens per week een spreekuur.

De kapel wordt enkele malen per week gebruikt voor gebedsdiensten, maar biedt ook ruimte voor een moment van bezinning, concerten en bijzondere vieringen en voor uitvaartdiensten
Het grote landschapspark biedt uitstekende wandel mogelijkheden, hier geniet u van de natuur. Er zijn veel banken en er is een jeu-de-boulesbaan. In de heemtuin van het landgoed staan enkele bijenkorven waar jaarlijks verse honing geoogst wordt. Deze heerlijke honing is te koop in de winkel van Insula Dei.

De tarieven voor deze aanvullende diensten vindt u in de folder

Huize Kohlmannrestaurant Huize Kohlmannn
U bent op loopafstand van de winkels, de markt, de schouwburg, de bioscoop en de terrasjes in het hart van de stad. Daarnaast is op de locatie zelf een kapsalon aanwezig en kunt u gebruik maken van restaurant De Stadskeuken. 


In beide locaties zijn er huishoudelijke diensten als wasverzorging, technische dienstverlening en postbezorging.

Logeren
Er zijn logeerkamers voor uw familie of dierbaren, voor als het nodig of fijn is om die tijdelijk in de buurt te hebben. Uiteraard kunnen logees gebruik maken van de maaltijdvoorziening van IDHK.

Actief zijn

activiteitenLekker bezig zijn geeft het leven glans en kleur. U heeft uw eigen levenservaring, interesses en mogelijkheden. Daarbij sluiten wij graag aan met uitdagingen en activiteiten die u actief en betrokken houden. Wij inspireren u met een boeiend activiteitenaanbod. Als dagbesteding, als ontspanning of als iets om zelf of samen te doen.

Bij Insula Dei kunt u onder andere meedoen aan zang, bewegen, teken- en schildercursussen, het breicafé, de soos, hersengymnastiek, de herensociëteit, de kookclub, uitstapjes, luisteren naar klassieke muziek. En u kunt theater, concerten en lezingen bijwonen of de wekelijkse filmavond. Bewoners organiseren zelf ook activiteiten zoals een vrijdagmiddagborrel of een barbecue.

Huize Kohlmann biedt u een programma met activiteiten zoals meer bewegen voor ouderen, geheugentraining, muziek/zingen onder leiding van een muziektherapeut, spelmiddag, klassieke muziek luisteren, film/video en muziekuitvoeringen kijken en diverse optredens.

Kortom, leefplezier voor de oudere mens met een zorgvraag.

 

Op de pagina Activiteiten en cultuur leest u meer over de organisatie van activiteiten.
Op de activiteitenkalenders ziet u precies wat er op het programma staat op beide locaties.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over diensten en voorzieningen contact met ons op.

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren