Diensten - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook

Home > Diensten

Diensten

Insula Dei Huize Kohlmann levert een breed palet van diensten en voorzieningen die het leven vergemakkelijken en veraangenamen.

Prettig leven

gastvrijheid 4 sterrenmaaltijdvoorziening

 

Alles wat u nodig hebt om het leven comfortabel, aangenaam en zinvol te maken vindt u bij Insula Dei Huize Kohlmann in huis, want een prettig woon- en leefklimaat voor alle cliënten staat bij ons voorop. Veel voorzieningen zijn in de gebouwen aanwezig, zie bij het kopje Voorzieningen hieronder.
Medewerkers en vrijwilligers zetten zich in om ontmoeting en contacten te stimuleren. We doen ons best voor een aanbod dat u raakt.

 

 

 

Voorzieningen

diensten-prettig levenInsula Dei
In de stijlvolle brasserie (met buitenterras) wordt dagelijks ontbijt, lunch, diner geserveerd. U kunt hier natuurlijk ook koffie, thee of een ander drankje nuttigen met een lekkernij erbij. Er is wifi, dus u kunt ook gratis internetten. Hebt u zelf geen tablet, dan kunt u een van onze leen-iPads gebruiken.
In huis zijn een winkel, kapper, bibliotheek, internethoek, een leestafel met open haard en een ‘dorpspleintje’. U kunt naar de pedicure en de schoonheidsspecialiste.

Ook de fysiotherapeut en tandarts verlenen hun diensten in het gebouw. Een tweetal huisartsen houdt er eens per week een spreekuur.

De kapel wordt enkele malen per week gebruikt voor gebedsdiensten, maar biedt ook ruimte voor een moment van bezinning, concerten en bijzondere vieringen, en voor uitvaartdiensten
In het grote landschapspark kunt u wandelen en genieten van de natuur. Er staan veel banken en er is een jeu-de-boulesbaan.

 

Huize Kohlmannrestaurant Huize Kohlmannn
Huize Kohlmann maakt op bestelling gebruik van de winkel van Insula Dei, een restaurant, een kapsalon, een eigen kapel en een wisselende collectie grootletterboeken.
U bent op loopafstand van het winkelcentrum, de markt, de schouwburg, de bioscoop en de terrasjes in het hart van de stad.


In beide locaties zijn er huishoudelijke diensten als wasverzorging, technische dienstverlening en postbezorging.

Logeren
Ook zijn er logeerkamers voor uw familie of dierbaren, voor als het nodig of fijn is om die tijdelijk in de buurt te hebben.

Actief zijn

activiteitenBezigheden en gezelligheid geven het leven glans en kleur. U hebt uw eigen levenservaring, interesses en mogelijkheden. Daarbij sluiten wij graag aan met uitdagingen en activiteiten die u actief en betrokken houden. Wij willen u inspireren met een boeiend activiteitenaanbod. Als dagbesteding, als ontspanning, als iets om zelf te doen of samen.

In Insula Dei kunt u onder andere meedoen aan zang, bewegen, teken- en schildercursussen, het breicafé, de soos, hersengymnastiek, de herensociëteit, de kookclub, uitstapjes, luisteren naar klassieke muziek. En u kunt theater, concerten en lezingen bijwonen of de wekelijkse filmavond. Bewoners organiseren zelf ook activiteiten zoals een vrijdagmiddagborrel of een barbecue.

Huize Kohlmann biedt u een programma met activiteiten zoals Meer bewegen voor ouderen, geheugentraining, muziek/zingen onder leiding van een muziektherapeut, spelmiddag, klassieke muziek luisteren, film/video en muziekuitvoeringen kijken, koersbal, bingo, diverse optredens.

 

 

Op de pagina Activiteiten en cultuur leest u meer over de organisatie van activiteiten.
Op de activiteitenkalenders ziet u precies wat er op het programma staat op beide locaties.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over diensten en voorzieningen contact met ons op.

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren