Vrijwilligers gezocht! - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook

Home > Vrijwilligers > Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken! Zeker bezoekvrijwilligers. Zie ook de pagina over Vrijwilligers.
Hieronder vindt u het overzicht van de huidige vacatures voor vrijwilligers.
Interesse? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Marga Roerdink. Zij is bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 8.30-17.00 uur. Tel. 026 369 79 89, e-mail via contactformulier.

Vacatures Locatie Insula Dei

Vrijwilligers voor de huiskamer bij onze dementerende bewoners
Voelt u ervoor om onze cliënten door uw aandacht en tijd een fijne ochtend, middag of avond te bezorgen? En vindt u het leuk om individueel of in een groepje activiteiten te begeleiden? Dan bent u misschien degene die wij zoeken: iemand die affiniteit heeft met onze dementerende bewoners, goed is in sociale contacten en zelfstandig kan functioneren. Als huiskamervrijwilliger helpt u ook bij onder andere de maaltijden en de koffie en thee. Spreekt dit u aan en kunt u één of meer dagdelen per week vrij maken? Dan horen wij graag van u!

Bezoek- en wandelvrijwilligers
Is contact leggen met onze cliënten iets voor u? Lijkt het u wat om hen te bezoeken, met ze te gaan wandelen, te winkelen of iets anders te ondernemen? Wilt u iemand graag een fijne ochtend of middag bezorgen? Wij zoeken sociaal vaardige vrijwilligers die willen investeren in contact. Dagen en tijden zijn overleg.

Vrijwilliger ontbijtservice
Het ontbijt kan een gezellig en goed begin van de dag zijn. Is het iets voor u om dit, samen met twee vaste medewerkers, voor onze cliënten te realiseren? Dagelijks van 07.30 tot 11.00 uur. Doordeweeks en in het weekend.

Vrijwilliger restaurant
De dagelijkse maaltijd is voor veel cliënten heel belangrijk. Bij Insula De Huize Kohlmann zorgen wij voor een prettige ambiance. U kunt daaraan bijdragen! Lijkt het u leuk om werkzaam te zijn in het restaurant en om te gaan met ouderen, dan is dit werk iets voor u! Op één of meer dagen in de week biedt u ondersteuning bij tafels dekken en afruimen, en het serveren van de maaltijd en drankjes. Dagelijks van 15.00 tot 19.00 uur.

Begeleiders bij recreatieactiviteiten
We kunnen vrijwilligers gebruiken die cliënten ophalen voor een activiteit en na afloop weer naar hun appartement brengen. Tijdens de activiteit helpt u met koffie en thee schenken, en na afloop bij het opruimen. Of u helpt bij de activiteit zelf, zoals een kraampje bemannen bij de lente- of zomermarkt.

Kerkvrijwilligers
We zijn op zoek naar vrijwilligers die bewoners willen begeleiden tijdens de viering in de kapel. U haalt de bewoners op en brengt hen terug naar hun appartement. Zondag van 10.00 uur tot 12.00 uur, 1 à 2 keer per maand.

Vacatures Locatie Huize Kohlmann

Vrijwilliger huiskamer psychogeriatrische afdeling
Voelt u ervoor om onze bewoners door uw aandacht en tijd een fijne avond te bezorgen? En vindt u het leuk om te helpen bij de avondmaaltijd? Dan bent u misschien degene die wij zoeken: iemand die affiniteit heeft met onze dementerende bewoners, goed is in sociale contacten en zelfstandig kan functioneren. Als huiskamervrijwiliger geeft u mensen aandacht, doet een spelletje, maakt een praatje. Spreekt dit u aan en hebt u één of meer avonden in de week tijd? Dan horen wij graag van u!

Enthousiaste muzikant gezocht!
Wilt u onze cliënten eenmaal per week of eenmaal per 14 dagen laten genieten van uw optreden? Wij zoeken een enthousiaste muzikant die muziek wil maken bij onze (dementerende) bewoners. Het liefst tussen 14.00 uur en 15.30 uur. Dit kan in het restaurant waar een piano staat, of op de afdeling. Daar is een keyboard aanwezig. Uw eigen instrument, bijvoorbeeld viool of accordeon, kan natuurlijk ook. Wij horen graag van u!

Bezoek- en wandelvrijwilligers
Is contact leggen met onze cliënten iets voor u? Lijkt het u wat om hen te bezoeken, met ze te gaan wandelen, te winkelen of iets anders te ondernemen? Wilt u iemand graag een fijne ochtend of middag bezorgen? Wij zoeken sociaal vaardige vrijwilligers die willen investeren in contact. Dagen en tijden zijn overleg.

 

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren