Woonvoorzieningen op maat - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook

Home > Wonen > Woonvoorzieningen op maat

Woonvoorzieningen op maat

winkel in Insula DeiOm het wonen te veraangenamen en te vergemakkelijken bieden wij verschillende woonarrangementen op maat aan. Bepaalde woonvoorzieningen en diensten zijn voor alle bewoners van Insula Dei Huize Kohlmann standaard aanwezig. U kunt bijvoorbeeld altijd rekenen op de aanwezigheid van zorgmedewerkers. En via een alarmknop in uw woning kunt u dag en nacht hulp inroepen. Naast de standaardvoorzieningen kunt u aanvullende diensten inkopen via een woonarrangement naar keuze. Op deze pagina lichten we ze toe. Behalve woonarrangementen (met o.a. maaltijden en huishoudelijke hulp) kunt u ook kiezen voor een leefstijlarrangement (ontspanning, cultuur en ontmoeten) en een zorg- en begeleidingsarrangement. Over leefstijlarrangementen leest u meer bij Diensten, over zorgarrangementen bij Zorg.

 

Standaardvoorzieningen

 

receptie Insula DeiEr is een receptie voor informatie en toezicht. Voor toezicht en veiligheid wordt ook op andere manieren gezorgd, zoals bedrijfshulpverlening. Tot de basisvoorzieningen behoren verder het restaurant, de kapsalon, bibliotheek en winkel, evenals de kapel, en op de locatie Insula Dei het gebruik van tuin, terras en landschapspark.

Als u een zelfstandige woonstudio van ons huurt, neemt u ook standaard het basisarrangement af, met naast bovengenoemde voorzieningen vijf gekoelde maaltijden (hoofdgerechten) per week uit eigen keuken, met streek- en biologische producten.

 

 

 

Woonarrangementen

Wilt u meer dan het basisarrangement, dan kunt u – tegen betaling – kiezen voor een van de aanvullende woonarrangementen:

  • Het onbezorgd woonarrangement
  • Het comfort woonarrangement
  • Het all-in woonarrangement

De prijzen voor de woonarrangementen kunt u vinden in deze prijslijst diensten en services . Genoemde bedragen zijn toeslagen op het basisarrangement van € 152,55 per maand. Hebt u een Wmo-indicatie voor hulp bij huishouding, dan krijgt u korting op het woonarrangement.

Download hier de brochures met toelichting op alle arrangementen, dus woonarrangementen, leefstijlarrangementen en zorg- en begeleidingsarrangementen:

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren