De Gelderlander - Insula Dei Huize Kohlmann
Logo Insula Dei Huize Kohlmann
Icoon telefoon 026 369 79 89
Lettervergroter
Facebook
headerfoto met senior

Home > Wonen > De Gelderlander

De Gelderlander

Onze bewoners komen uit alle hoeken van ons land. Wij dragen iedereen een warm hart toe en het voelt als een voorrecht dat u bij ons woont. We weten dat veel van u geboren en getogen Gelderlanders zijn. Het is vaak een bewuste keuze om in Gelderland te blijven wonen of er naar terug te keren, om te wonen in Insula Dei of Huize Kohlmann.

Wij willen graag, met u, uw verhaal vertellen. Waarom houdt u van Gelderland? Waar bent u geboren, welke wegen heeft u bewandeld voordat u bij onze mooie woonlocatie kwam? Kortom; een ode aan de Gelderlanders in Insula Dei en Huize Kohlmann.

Banner Dorien de Bruyn

Banner Jan de Ridder

Banner Myriam van gelder

 

 

Banner Gerda uit de Weerd

 

 

 

 

 

 

Wilt u ook graag uw verhaal vertellen? Neemt u dan contact op met redactie@insuladei.nl. Wij zijn dankbaar voor uw bijdrage.

Gelderse geschiedenis

Insula Dei heeft de wortels diep in het Arnhemse. Al in 1863 werd in de hoofdstad van Gelderland de basis gelegd voor wat nu onze prachtige woon- en zorglocatie is. Vroeger gaven de zusters al hulp aan zij die het nodig hadden en dat is nog steeds de kern van waaruit wij werken. Het was na de oorlog dat de zusterorde de locatie aan de Velperweg betrok. Met de jaren kregen de gebouwen op het complex verschillende bestemmingen, er werd verbouwd en bijgebouwd tot het Insula Dei dat we allemaal kennen. In 2008 vond de samenwerking en fusie met Huize Kohlmann plaats. Deze mooie en levendige woonlocatie ligt in het centrum van Arnhem, op de plek waar de zusters ooit begonnen waren; de cirkel is rond.

Locatie Insula Dei
Velperweg 139
6824 HK Arnhem
Stuur een bericht naar Insula Dei

Locatie Huize Kohlmann
Beekstraat 40
6811 DW Arnhem
Stuur een bericht naar Huize Kohlmann

Insula Dei Huize Kohlmann is lid van ActiZ, organisatie van zorgondernemers.

Actiz organisatie van zorgondernemers logo Gastvrijheidszorg met 4 sterren